УКР РУС

Російський коментатор намагався принизити латвійських фанів, але хіт про путіна заткнув агресора

31 березня 2023 , 09:46 / Читать на русском

Росіянин хотів принизити латвійських вболівальників, які підтримували свою команду в матчі відбору до Євро-2024 проти Уельсу,

Поєдинок євровідбору транслювали і на росії, а місцевий коментатор вирішив образити балтійських вболівальників. Коли представник держави-окупантки почув скандування "Латвія, Латвія", то видав ганебну тираду: "Ви чуєте, так? Я приблизно уявляю, що за контингент скандує назву країни-гостя в цьому матчі. Це ті самі прибалтійські рєбята, які не дуже то на свою батьківщину сподіваються".

Хорватія впоралася з Туреччиною, Румунія за дві хвилини зламала білорусь у відборі Євро-2024

Але невдовзі на трибунах залунала знаменита після про кривавого диктатора путіна. Це змусило російського коментатора вмить замовкнути і припинити ображати латвійських фанів.

Нагадаємо, футбольне протистояння завершилося мінімальною перевагою валлійців (1:0). Автором єдиного голу став Кіффер Мур. Зараз "дракони" очолюють квінтет D з чотирма очками в активі. За ними розташувалися хорвати (4 пункти), які поступаються Вельсу лише за додатковими показниками. Латвійці йдуть останніми, поки що не набравши жодного очка.