УКР РУС

Пятов пишається Шахтарем попри 1:7 – смілива заява голкіпера

18 березня 2023 , 00:46 / Читать на русском

Голкіпер Шахтаря Андрій Пятов підтримав команду після гучної поразки Фейєнорду в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Я пишаюся своєю командою. І після гучних перемог, і після болісних поразок. Моя команда показала себе гідно на єврокубках, подарувала вболівальникам євровесну, про яку всі так мріяли.

Шахтар ганебними 1:7 завершив виступи у єврокубках – Фейєнорд наколотив Трубіну зливу шедеврів

Моя команда стала прикладом того, як долаються перешкоди, як вона гуртується та стає одним цілим. Навіть коли навкруги говорять: "Команди вже нема" чи "Без нього Шахтар не зможе.

Ми вже давно не знаємо, що таке домашній стадіон. Але знаємо, як нас підтримують наші, з дому та поза ним. І в цій підтримці наша сила. Нас вже давно не лякають дорожні труднощі, бо ми не скиглимо, а робимо свою роботу попри кількість годин в дорозі.

Ми вже давно довели, що Шахтар – найсильніша українська команда, про яку знає світ. Про нас, про Україну! Команда завершила боротьбу у Лізі Європі, програла цю футбольну битву. Та продовжує свій шлях в УПЛ. Ми продовжуємо свою боротьбу поза полем, разом зі всією країною та нашими захисниками, боротьбу за головну перемогу України! Дякую всім вболівальникам, українцям та ЗСУ. Разом переможемо", – написав голкіпер "гірників" у своєму Instagram.

Нагадаємо, Шахтар вилетів з Ліги Європи після розгромної поразки Фейєнорду (1:7) на стадіоні Де Кейп в Роттердамі.