УКР РУС

Курйозний дебют Зінченка: журналіст пригадав дивну історію семирічної давності

13 березня 2023 , 19:31 / Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик поділився спогадами про дебютний матч Зінченка в основному складі збірної України.

"Це була виїзна гра проти Туреччини. Він (Андрій Шевченко – прим. Спорт24) написав стартовий склад на листочку. Але він відрізнявся від того, який був на загальній дошці. Адміністратори збірної пішли робити заявку. Стартовий склад був заявлений по тому списку, який був на листочку. А на поле готувались вийти ті люди, які були вказані на дошці. І так дебютував в основному складі Зінченко.

Арсенал познущався над Фулхемом – партнер Зінченка повторив досягнення Анрі

Шевченко написав на аркуші Зінченка, а потім передумав і хотів поставити Сидорчука. На дошці був вказаний Сидорчук, а у старті заявили Зінченка. Таким чином треба було робити заміну вже на початку поєдинку. І після того, як він так дебютував, всі зрозуміли що Зінченко може грати. Це доля. Сашко дуже добре відпрацював. Потім його замінив Сидорчук після перерви. Різні бувають приколи", – розповів Циганик у проекті ВЗБІРНА.

Нагадаємо, що той поєдинок кваліфікації до ЧС-2018 року проти Туреччини закінчився з рахунком 2:2. За збірну України відзначились Андрій Ярмоленко та Артем Кравець. Олександр Зінченко провів на полі весь перший тайм.