УКР РУС

"Досі не можу в це повірити": новачок Шахтаря оцінив свій трансфер та дав обіцянку фанам

1 березня 2023 , 17:50 / Читать на русском

Новоспечений півзахисник Шахтаря Хусрав Тоіров прокоментував свій перехід до українського клубу.

"Звичайно, дуже приємно опинитися в такому великому клубі. Багато емоцій, було хвилювання, але це дуже приємно. Дякую! Як прийняли в команді? Дуже-дуже добре прийняли. Було приємно від того, як хлопці мене підтримали, коли я зайшов до роздягальні. Спасибі їм за це.

Шахтар оформив трансфер "нового Хвічі"

Це було несподівано, але дуже приємно, коли сказали, що такий великий клуб зацікавився мною. Розділив цю радість із батьками: одразу зателефонував їм, і всі дуже зраділи – родина, брати, сестри. Це надзвичайні відчуття. Досі не можу в це повірити! Так, спостерігав за Шахтарем.

Це гарна команда – мені подобається, як грає. Опинитися в такому клубі – це мрія. Я граю лівого вінгера, лівого нападника. А щодо якостей, то нічого не казатиму – ви все побачите на полі. 

Мої цілі? Працювати над собою, ставати сильнішим та допомагати команді. Чи лякала мене війна? Ні, я просто не міг відмовитися від такої нагоди. Якщо це доля – то нехай так і буде. Я нічого не боюся. Дай боже, незабаром усе налагодиться.

Хочу подякувати вболівальникам Шахтаря за те, що пишуть мені в соціальних мережах, – я відчуваю їхню підтримку. Зроблю все можливе, щоб вони могли мною пишатися", – сказав Тоіров офіційному сайту Шахтаря.

Додамо, що 18-річний футболіст підписав контракт із "гірниками" на 5 років. У сезоні-2022/23 взяв участь в 11 матчах за Атирау і зробив 2 гольові передачі.