УКР РУС

Два асисти Роналду принесли перемогу Аль-Насру – за суперника відзначився екс-одноклубник Кріштіану

17 лютого 2023 , 19:03 / Читать на русском

У 17-му турі Про-ліги Саудівської Аравії Аль-Наср, за який виступає Кріштіану Роналду, здолав Аль-Таавун.

Чемпіонат Саудівської Аравії. 17 тур

Аль-Наср – Аль-Таавун – 2:1

Голи: Гаріба, 17, Маду, 78 – Медран, 47

Команда португальської суперзірки вийшла вперед на 17-й хвилині. Роналду розкішним розрізним пасом з центра поля вивів Гаріба на побачення з голкіпером Аль-Таавуна. Вінгер спокійно перекинув воротаря суперників – 1:0. Це перший асист від володаря п'яти "Золотих м'ячів" за нову команду.

Роналду покером знищив команду скандального екс-динамівця у Саудівській Аравії

До перерви Аль-Наср завдав 5 ударів у площину воріт, їхні суперники відповіли лише одним. Але рахунок залишився незмінним.

Однак відразу по перерві команду Роналду чекав крижаний душ. Екс-одноклубник Кріштану Альваро Медран, який раніше виступав за Реал, зрівняв рахунок. Іспанець зблизька розстріляв ворота Аль-Насра після навісної передачі з правого флангу. Згодом Тавамба міг виводити Аль-Таавун, але гол скасували після перегляду VAR – камерунець перебував у офсайді. 

Згодом Маду після пасу Роналду відновив перевагу господарів. Суперники довго апелювали до арбітра, але його рішення було незмінним. 2:1 – після цієї перемоги команда Роналду зберегла собі лідерство у чемпіонаті Саудівської Аравії – 40 пунктів. Аль-Таавун на 5-му щаблі – 30 очок.