УКР РУС

Український форвард відновлюється на базі Манчестер Сіті – його переплутали з португальською зіркою

4 лютого 2023 , 12:00 / Читать на русском

21-річний нападник Микола Кухаревич проходить реабілітацію після травми на базі Манчестер Сіті.

"Пошкодження внутрішньої бічної зв'язки коліна. Неприємна травма, бо потребує чимало часу на відновлення, але реабілітація відбувається добре. Дуже багато часу проводжу в тренажерному залі з фізіотерапевтами, також виконую бігову роботу і вправи з м'ячем, тому працюю з позитивом. За планом ще десь 10-12 днів до повноцінних тренувань із командою.

Кухаревич відзначився дебютним голом у Шотландії, але не врятував команду від поразки

Я думаю, що тут навіть говорити нічого не потрібно, просто скажу, що на базі Манчестер Сіті ти реально розумієш, що таке топрівень. Усі, коли дізнаються, що я з України, одразу можуть про Зінченка щось сказати, пожартувати.

Я прийшов тренуватися з тренером на одне з полів бази, був в екіпіруванні Манчестер Сіті. У цей час діти, які займалися десь поруч, проходили й подумали, що я Рубен Діаш. Вони стояли та кричали: "Діаш, це Рубен Діаш" і були дуже щасливі. Я їм помахав у відповідь. Вони, мабуть, ще чекали, поки я підійду до них і сфотографуюся. Але я не хотів їх засмучувати тим, що я не Діаш", – розповів Кухаревич в інтерв’ю FanDay.

Микола на правах оренди виступає за Хіберніан, але його контракт належить французькому Труа, яким володіє та ж фінансова група, що й Манчестер Сіті.