УКР РУС

СК Дніпро-1 вперше зазнав поразки на зборах у Туреччині

20 січня 2023 , 12:13 / Читать на русском

СК Дніпро-1 провів свій третій контрольний поєдинок на зборах у Туреччині.

Товариський матч

СК Дніпро-1 – Ракув – 1:3

Голи: Танковський, 72 – Кун, 2, Лопес, 63 (пен.), Петрасек, 80

Український клуб пропустив вже в дебюті зустрічі. Після прострілу з правого флангу Кун з близької відстанні влучив у дальній кут. Після цього дніпряни активізувалися та успішно долали пресинг суперника. На 25-й після закидання з глибини Назаренко випередив голкіпера та пробив головою, але стійка врятувала гостей. До кінця тайму підопічні Кучера змарнували ще низку перспективних моментів. 

Зірка СК Дніпро-1 приєднався до команди на зборах – він пропустив частину сезону

По перерві гравці Ракува виглядали краще, тож дніпрянам доводилося часто фолити, аби зупиняти суперника. Зрештою, за один із фолів рефері призначив пенальті на 63-й у ворота українців (Логінов збив Гутковскіса). Лопес підійшов до позначки та зробив рахунок 2:0 на користь своєї команди. 

Через декілька хвилин гравці Кучера відіграли один м'яч – Танковський завдав удару із середньої дистанції. Проте гості відповіли – Петрасек оформив третій гол та поставив крапку в матчі. 

Нагадаємо, що у першому спарингу дніпряни розписали бойову нічию з тбіліським Динамо – 3:3. У другій товариській зустрічі українці розгромили Пахтакор (3:0).