УКР РУС

Інтер в овертаймі оформив камбек та вибив Парму з Кубка Італії

11 січня 2023 , 00:34 / Читать на русском

Інтер зустрічався з Пармою в рамках 1/8 фіналу Кубка Італії.

Господарі, які борються за єврокубки, приймали команду з Серії В. Втім Парма виявилася складним суперником. Інтер у першій половині зустрічі контролював м'яч більшу частину часу, але атаки вдавалися краще у гостей. Один із небезпечних епізодів перетворився у гол. Юріч підхопив м'яч та з дальньої відстані розстріляв ворота підопічних Індзагі.

Інтер драматично втратив перемогу над Монцою на останніх хвилинах

Хорватський півзахисник мав ще одну нагоду відзначитися, але Онана спокійно парирував удар. На останній хвилині першого тайму Стефан де Врей впав у штрафному Парми, проте арбітр після перегляду VAR не призначив пенальті. Зазначимо, що Інтер не завдав жодного удару в площину воріт, а суперник – три.

По перерві Мартінес намагався відновити паритет, але пробив невдало і м'яч полетів значно вище воріт. Індзагі провів одразу три заміни, сподіваючись змінити ситуацію на табло. Команда почала грати гостріше, але справді небезпечних моментів ніяк не вдавалося створити. 

Лише на 88-й хвилині Мартінес зрівняв рахунок. Він ризикнув та з-за меж штрафного майданчика поцілив під праву стійку. Жодній команді не вдалося вирватися вперед, тому арбітр перевів гру в овертайм. Ачербі поставив фінальну крапку в матчі та вирвав перемогу для Інтера, відправивши м'яч головою за спину Буффону.