УКР РУС

Півзахисник Динамо може покинути команду: "Хочу грати, а не сидіти на лавці"

6 січня 2023 , 17:54 / Читать на русском

Хавбек киян Олександр Андрієвський роздумує над зміною клубу через незадовільну ігрову практику.

"Звичайно, граю не так часто, тому не можу сказати, що задоволений своїм становищем. Хочеться більше грати, але при цьому є свої нюанси.

Екс-футболіст Динамо втратив довіру тренера та гратиме в дублі клубу Угорщини

Думки про пошук нової команди? Я на постійному зв'язку зі своїм агентом. Якщо будуть цікаві варіанти, то будемо підходити та розмовляти з керівництвом, тренерським штабом. Я хочу грати у футбол, а не сидіти на лавці запасних. Контракт з Динамо діє до 2025 року, тож поки рано думати про його продовження.

Звісно, я щасливий бути в такому клубі, як Динамо, і якщо буде можливість грати, то із задоволенням залишився б у Києві. Якщо ж ні, то буду думати, що робити далі. З 2018 року варіанти були хіба що на рівні розмов, таке траплялося нерідко. Я підходив до тренерів, аби відпустили задля отримання ігрової практики, але мені завжди казали, що потрібен у Динамо.

Якби була пропозиція від клубів із Бельгії чи Чехії, я б із задоволенням її розглянув. І в мене були варіанти за той час, що граю в Динамо. Але, знову ж таки, щоб справа перейшла від слів до конкретики, потрібна була згода тренерського штабу та президента", – цитує Андрієвського Український футбол.