УКР РУС

Заради Роналду Аль-Наср готовий грубо порушити правила ФІФА

5 січня 2023 , 18:36 / Читать на русском

Аль-Наср із Саудівської Аравії, який нещодавно підписав Кріштіану Роналду, так сильно прагне, щоб його зірковий новачок дебютував якнайшвидше, що готовий порушувати правила ФІФА.

Річ у тім, що норовливий форвард отримав двоматчеву дискваліфікацію за те, що у квітні минулого року розбив телефон хлопчикові-аутисту, який вболіває за Евертон. Покарання поширюється не лише на поєдинки АПЛ, а й на інші чемпіонати. 

Роналду та Джорджина поза законом: влада Саудівської Аравії "заплющить очі" на порушення зіркової пари

Відтак Роналду не має права зіграти у зустрічі Аль-Насра проти Аль-Таї, що відбудеться вже 6 січня. Інакше клубові загрожує штраф та зняття очок у турнірній таблиці, а гравцеві збільшення терміну дискваліфікації. Грошове покарання саудитів не лякає, але зараз вони шукають лазівку, як уникнути покарання для Кріштіану, стверджує Daily Mail.

Керівництво клубу пояснює своє бажання якомога швидшого дебюту португальця його неймовірною популярністю серед місцевих шанувальників футболу. Якщо ж саудити все ж не наважаться знехтувати правилами ФІФА, то Роналду вперше зіграє у футболці Аль-Насра 21 січня.