УКР РУС

УАФ готується повертати футбольні команди з Херсона і області до змагань

12 листопада 2022 , 12:22 / Читать на русском

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко відреагував на звільнення Херсона та частини цієї області українськими воїнами.

"Вітаю Херсон, всіх херсонців, серед яких є і члени нашої команди УАФ, зі звільненням від рашистів-окупантів. Завдяки Збройним силам України! Важко навіть уявити, що довелось пережити жителям міста протягом 8 місяців окупації, але Україна завжди перемагає. Хоробрістю наших воїнів і вірою всього українського народу!

Караваєв: Мурахи по шкірі. Весь цей час у Херсоні залишалися мої рідні

В УАФ готуємось до повернення футбольних команд з Херсона і області до змагань серед чоловічих, жіночих і юнацьких команд. Так само готуємось до відродження українського футболу на всій території Незалежної України. Продовжуємо підтримувати ЗСУ і віримо у звільнення всіх тимчасово окупованих територій! З Донецьком, Луганськом, Маріуполем і АР Крим! Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!", – написав функціонер у Facebook.

Нагадаємо, напередодні українські захисники зайшли у Херсон, який росіяни окупували ще на самому початку березня. Місцеві мешканці зустрічали ЗСУ зі сльозами на очах і словами вдячності. А вночі, попри відсутність електроенергії, святкували визволення від рашистів танцями і співами навколо багаття. Також українські воїни за останні кілька днів звільнили низку населених пунктів у Херсонській області.