УКР РУС

Лунін вразив Куртуа сейвами: Реал розгромив аутсайдера Прімери з трьома скасованими голами

19 жовтня 2022 , 23:57 / Читать на русском

Реал без особливих проблем здолав Ельче у 10-му турі Прімери. Андрій Лунін провів повний "сухий" матч.

Голкіпер збірної України проводив уже 6 поєдинок поспіль у воротах "бланкос", адже Тібо Куртуа завершує лікуватись від травми. Реал очікувано ефектно стартував. Уже на 6 хвилині комбінація Мадрида завершилась голом Бензема. Та VAR підказав, що Вінісіус забіг в офсайд. М'яч скасовано.

Евертон з Миколенком програв найбагатшому клубу АПЛ, Челсі спіткнувся проти команди українця, мінімалізм Ліверпуля

Це не зупинило "бланкос". Кількома хвилинами пізніше Вальверде розрядив свою гармату, пробивши шведою. Алаба подвоїв перевагу, завершивши розкішну комбінацію. Але Бензема на міліметри заліз в офсайд, що помітив VAR. Ельче відповів двома гострими ударами. Меркау цілився у дальній кут, але Лунін кінчиками пальців дотягнувся. Бойє бив по центру – Андрій легко зафіксував.
 

З роздягальні команда з найменшим бюджетом у Прімері вийшла доволі налаштованою, тому наш голкіпер мав трохи роботи у перші хвилини. Мадридці відвели загрозу від своїх воріт, після чого забив Бензема. Ви не повірите, але гол знову був скасований через офсайд. 

Володар "Золотого м'яча-2022" все ж досягнув бажаного на 75 хвилині. Він пробив здалеку. Жодного натяку на скасування голу вже не було. До цього ще Лунін вдруге пояснив футбольній спільноті, чому Реал хоче продовжити з ним контракт. Диво-сейв! Від компліментів не втримався навіть Тібо Куртуа.

 

Реал Мадрид забив все ж втретє. Марко Асенсіо вийшов на заміну та результативно пробив після пострілу Родріго. Команда Карло Анчелотті набрала 28 пунктів та закріпила лідерство у Ла Лізі. Ельче залишився останнім.