УКР РУС

Футбольна муза у стрінгах: панночка OnlyFans роздягається на трибунах – її принади вже оцінила поліція

6 жовтня 2022 , 15:54 / Читать на русском

Зіркова модель OnlyFans "Coyote Cutee" зацікавила правоохоронців після своїх пікантних витівок на футбольному стадіоні Італії.

22-річна італійська фанатка футболу любить фотографуватися в одних стрінгах на матчах Барі в Серії B, демонструючи свої ідеальні сідниці. У руках вона тримає шарф улюбленого клубу.

Суддя фіналу чемпіонату світу з футболу одружений на сексуальній моделі OnlyFans – її оголені фото зводять з розуму підписників

Втім це не залишилося без уваги. Дівчину помітили не лише прихильники, але й поліція. Правоохоронці вже взялися за розслідування справи і тепер фанатці під ніком "Coyote Cutee" загрожує штраф у розмірі кількох тисяч євро, повідомляє Dailystar.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

"Як жінка, я вільна показувати своє тіло, коли хочу та як хочу. Це мій вибір. Я створюю контент для OnlyFans, а потім продаю його. Все роблю сама. Я не вважаю себе порнозіркою", – зазначила руда бестія.