УКР РУС

Динамо безнадійно поступилося сьомій команді Кіпру – підопічні Луческу з нулем очок на дні ЛЄ

15 вересня 2022 , 23:52 / Читать на русском

Динамо і АЕК Ларнака зустрічались у 2 турі Ліги Європи. Звіт про матч читайте на "Спорт 24".

Ліга Європи, 2 тур

Група В

Динамо – АЕК Ларнака – 0:1

Гол: Дьюрчо, 8

Обидві команди були невдахами першого туру, поступившись Фенербахче та Ренну. Динамо бодай здобуло перші очки в чемпіонаті України, але перемога над Львовом не вражала уяву. АЕК з 4 очками йшов на сьомій сходинці чемпіонату Кіпру. Не слід забувати і про кадрові проблеми киян – Шапаренко та Бущан вилетіли надовго, а серед форвардів залишився лише Бєсєдін, який цього разу поступився місцем Гармашу.  

СК Дніпро-1 ефектно оформив історичну перемогу у єврокубках – Довбик набив цінник, суддя грубо помилився для обох команд

Дебют зустрічі склався для підопічних Луческу вкрай невдало. Вже на 7-й хвилині Забарний обхопив руками Олатунджі і "привіз" небезпечний штрафний. Дьюрчо ідеально виконав стандарт, закрутивши м'яч у дев'ятку воріт Бойка. Гол настільки ошелешив Динамо, що "біло-сині" не створили нічого гідного у відповідь до середини тайму. На 29-й хвилині забив Буяльський, але VAR справедливо зафіксував офсайд. Це була єдина вдала комбінація Динамо за весь тайм.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Луческу таки випустив Бєсєдіна замість Гармаша, але Динамо ледь не пропустило вдруге. Бойко впорався з рикошетним ударом Олатунджі. Навички бомбардира раптом прокинулися у Сироти – дві спроби центрбека пролетіли повз ворота. Атака Динамо виглядала неймовірно бідно і безідейно, завдавши всього один удар в площину за другу половину.

Ні заміни Луческу, ні 4 компенсовані хвилини не змінили ситуацію. Динамо з нулем очок після 2 турів закономірно розташувалось на останній сходинці групи, опинившись серед найгірших клубів ЛЄ. Загальна картина жахає – 6 поразок у останніх 7 матчах всіх турнірів.