УКР РУС

Втомився від насмішок: багатомільйонний новачок Ліверпуля лаконічно відповів критикам

17 липня 2022 , 16:05 / Читать на русском

Новоспечений форвард Ліверпуля Дарвін Нуньєс отримав гори хейту після невдалого старту за нову команду.

Нуньєс вже встиг провести два поєдинки за Ліверпуль, проте його гра лише розчарувала багатьох вболівальників "червоних", повідомляє AS

Манчестер Юнайтед принизив Ліверпуль у дебютному матчі нового тренера – екс-зірка Шахтаря відзначився ефектним "парашутом"

У товариських матчах проти Манчестер Юнайтед та Крістал Пелес уругваєць й справді не зміг реалізувати декілька розкішних моментів. Фанати зрештою накинулися на форварда у соцмережах. 

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Дарвін вирішив відповісти на критику лаконічним дописом у Twitter. "Стійкість", – написав екс-партнер Яремчука та додав емодзі ''мовчання''.

Нагадаємо, що футболіст приєднався до Ліверпуля влітку цього року. Він став найдорожчим підписанням в історії клубу (75 мільйонів євро за трансфер і ще 25 – бонуси). Контракт Нуньєса з "червоними" чинний до 2028 року.