УКР РУС

У пару до Мудрика: в Ювентус сватають ще одного українця

23 червня 2022 , 17:44 / Читать на русском

Італійські ЗМІ повідомляють, що туринський Ювентус цього літа може підсилитися відразу двома гравцями збірної України – Михайлом Мудриком і Романом Яремчуком.

Про інтерес "Старої синьйори" до Мудрика відомо уже досить давно. Але в пару до Михайла Ювентус може придбати ще й Романа Яремчука, припускає Juve Dipendenza.

Футболіст збірної України потрапив у трансферний список Ювентуса – конкуренти вражають

Видання намагається знайти потенційну заміну Пауло Дибалі, який залишить Турин. Зараз "чорно-білі" намагаються знайти другого нападника в пару до Душана Влаховіча.

Італійські журналісти відзначають працьовитість і цілеспрямованість 26-річного українця. У свій перший сезон в Бенфіці Яремчук зміг стати гравцем основної обойми – 9 голів та 6 асистів за 2066 хвилин на полі.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Саме Яремчука називають ідеальним напарником або принаймні підміною для Душана Влаховіча, на плечі якого повісили роль головного голеадора Ювентуса у найближчі роки.