УКР РУС

Мессі платить шалену суму за відпочинок з чемпіоном світу на розкішній віллі 70-х – красиві жінки, прислуга, перлина моря

22 червня 2022 , 11:00 / Читать на русском

Зірка збірної Аргентини та ПСЖ Ліонель Мессі яскраво відпочиває від напруженого сезону.

Мессі отаборився поблизу Ібіци. Разом з давнім другом, екс-партнером по Барселоні Сеском Фабрегасом Ліонель винаймає розкішну віллу.

Апетитні сідниці Антонелли та кисле обличчя Мессі – володар ''Золотого м'яча'' чілить на яхті у зірковій компанії

Футболісти разом зі сім'ями прибули до місця відпочинку приватним літаком. Вони орендують особняк Villa de Sa Ferradura, ціною 300 тисяч євро на тиждень

Цю віллу збудували у 70-х роках минулого століття. Вона має шість спалень, тренажерний зал і відкритий басейн, довжиною понад 20 метрів.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

За комфортом гостей стежать понад двадцять працівників. Звісно, ж вілла розташована відразу біля Середземного моря, тож з неї відкривається розкішний краєвид, переконує AS.

Також Мессі та Фабрегас орендують розкішну яхту Shalimar II (10 тисяч євро на добу). Це 25-метрове судно класу VIP, на якому і Ліонель, і Сеск можуть забути про не надто вдалі сезони й набратися мотивації на нові звершення.