УКР РУС

Павелко анонсував революційний варіант проведення нового сезону УПЛ

21 травня 2022 , 12:39 / Читать на русском

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів, у який спосіб може відбутися розіграш нового сезону чемпіонату України.

"Є близько 5-6 варіантів розвитку футболу в Україні. Будемо їх відпрацьовувати. Уже після єдиного рішення всіх президентів клубів ми будемо виходити на об'єднує всіх варіант. Його будемо відпрацьовувати більш детально. Чи розглядається нульовий варіант? Є все. У тому числі і чекаємо перемоги, рішення всіх клубів і будемо вирішувати з ФІФА і УЄФА.

Міністр спорту України назвав умову, за якої УПЛ проведуть за кордоном

Це також на порядку денному, але клуби вирішать, за яким планом ми будемо йти. Я впевнений, що є варіант за кордоном, скорочений – з березня наступного року: за 3 місяці провести. Є варіант, що чемпіонат візьмуть кілька регіонів. Це стосується не тільки футболу, але і всіх видів спорту.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

З УПЛ починаємо, а далі будемо відпрацьовувати. У нас є питання по ПФЛ, U-19, Дюфл. Але у кожного футбольного керівника голова зайнята не футболом, а війною і допомогою нашої армії", – пояcнив Павелко в ефірі Футбол NEWS

Нагадаємо, що через вторгнення росії в Україну друга частина поточного сезону чемпіонату України так і не стартувала. Раніше зазначали, що наступний розіграш УПЛ можуть провести в Польщі або Туреччині.