УКР РУС

Україна яскраво розбила Емполі – потужне повернення лідерів і впевнені дії новачків збірної

17 травня 2022 , 23:22 / Читать на русском

Збірна України виграла другий поспіль спаринг перед важливим матчем зі Шотландією. Підопічні Петракова розібралися з 14-ю командою Серії А Емполі – 3:1.

Товариський матч

Емполі – Україна – 1:3

Голи: Ла Мантія, 45 – Яремчук, 26, Караваєв, 46, Піхальонок, 53

Стартовий склад: 12. Андрій Пятов (к), 13. Ілля Забарний, 4. Денис Попов, 22. Микола Матвієнко, 21. Олександр Караваєв, 6. Тарас Степаненко, 10. Микола Шапаренко, 8. Олександр Піхальонок, 17. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 9. Роман Яремчук

Україна здолала Борусію М в товариському матчі – Мудрик та Піхальонок забили в дебютній грі за збірну

Україна продовжує готуватися до матчів плей-офф відбору до ЧС-2022. Після перемоги над Борусією Менхенгладбах (2:1) до загальної групи нашої збірної приєдналися лідери Яремчук і Циганков. Обоє на матч з Емполі вийшли в старті.

І саме цей дует створив перший гол у матчі. Вінгер Динамо пасом в один дотик вивів форварда Бенфіки на ударну позицію. Роман пробив у ближній куті – 1:0. Після цього нападник збірної України мав ще кілька шансів відзначитися, зокрема, влучив у стійку.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Під завісу тайму забивати мав уже Циганков. Він вибіг на побачення з голкіпером Емполі, але пробив повз ворота. І уже за мить після цього італійці відновили паритет. Ла Мантія використав провал нашої оборони і з другої спроби переграв Пятова.

Відразу по перерві "синьо-жовті" повернули собі лідерство. Караваєв першим встиг на добивання після удару Яремчука і сейву голкіпера. Трохи згодом Піхальонок з меж карної зони пробив точно у дальній кут, забивши свій другий гол за збірну поспіль.

3:1 – футболісти віддячили уболівальникам за палку підтримку упродовж усього поєдинку, який завершився емоційним виконанням гімну України на трибунах.