УКР РУС

Суркіс прокоментував чутки про розпродаж гравців Динамо: "Фінанси завжди потрібні"

17 травня 2022 , 22:05 / Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів, як складна фінансова ситуація вплине на трансферну політику київського клубу.

"Аби будувати команду на перспективу, фінанси завжди потрібні. Але час такий, що хотілося б зберегти команду.

Ярмоленко зізнався, чи готовий повернутися у Динамо

Так, може, хтось і піде. Наприклад, була хороша пропозиція щодо Миколенка, ми його відпустили. 20 мільйонів – це хороша пропозиція для клубу. Якщо будуть пропозиції щодо якихось двох-трьох наших гравців, ми теж їх відпустимо. Але це не означає, що я готовий сьогодні розпродати команду.

Мене звинувачували у тому, що я вивожу команду, щоб її розпродати. Цього не сталося. Я навіть не намагався це робити. Щоб усунути всі чутки, розмови, скажу: команда не розпродається. Щодо окремих футболістів, якщо будуть пропозиції, і вони влаштовуватимуть три сторони: покупця, продавця та самих гравців, ми розглянемо їх. Але для цього мають бути пропозиції.

Але є інший варіант. Можна ж розпродати команду. Циганков коштує 20-25 мільйонів, припустимо, а мені запропонують 5 і я погоджуся – це означає, що я розпродаю команду.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Я не на базарі, я не розпродаю товар. Але мова йде про футболістів, а це живі люди, і я хочу, щоб їм було добре. Вони отримують зарплату і знаходяться в збірній. А клуб платить їм зарплату", – сказав Суркіс в інтерв'ю Профутбол Digital.