УКР РУС

Манчестер Сіті врятувався у матчі з Вест Хемом – Зінченко долучився до голу, Ярмоленко отримав секунди

15 травня 2022 , 17:53 / Читать на русском

Манчестер Сіті вирвав нічию у поєдинку з Вест Хемом – 2:2.

Аби точно стати чемпіоном Англії Ман Сіті мав заробити бодай 4 очки за два останні поєдинки сезону. Перше випробування – непоступливий Вест Хем.

Зінченко може влітку покинути Манчестер Сіті, – ESPN

У дебюті зустрічі Зінченко підключився до атаки, вбіг у карну зону суперника, але захисник на пару з голкіпером змогли нівелювати загрозу.

Героєм першого тайму став конкурент Андрія Ярмоленка (українець з'явився на полі на останніх секундах) Джаррод Боуен. Він забив відразу два надзвичайно схожі голи: забіг за спини Зінченку і Ляпорту та спокійно реалізував виходи тет-а-тет з Едерсоном. Тож на перерву команди пішли за солідної переваги господарів – 2:0.

Відразу на старті другої половини Сіті скоротив відрив. Зінченко навісив у штрафний Вест Хема, м'яч відскочив до Гріліша і той завдяки рикошету забив 5-й гол у сезоні. А згодом підопічні Гвардіоли відновили паритет. Оборонець "молотків" Цоуфал у ефектному стрибку зрізав м'яч у власні ворота.

Наприкінці гості отримали на пенальті, але Марез не переграв Фаб'янскі. Бойова нічия – 2:2.

В останньому турі Ман Сіті прийме Астон Віллу. У разі перемоги "містяни" стануть чемпіонами. Вест Хем продовжує боротьбу за Лігу Європи – 7 місце, 56 очок.