УКР РУС

"Україна – це лише початок": Кличко вкотре заявив про жорстокі наміри рашистів

29 березня 2022 , 12:02 / Читать на русском

Легендарний боксер і мер Києва Віталій Кличко продовжує розповідати світу про російську агресію в Україні.

"Важливо зберігати єдність, бо самотужки ти оступишся і зазнаєш невдачі. І тут росія, за деякими винятками, одна. І весь світ проти путінської агресії, російської агресії, російської армії, яка знищує нашу інфраструктуру, вбиває безневинних жителів, наших дітей.

Кличко назвав принципову різницю між українськими воїнами та російськими терористами

Це відбувається навмисне, а не випадково. Вони неодноразово використовували фосфорні бомби, заборонені, як і касетні бомбардування, які вони влаштовували в Маріуполі. 90 відсотків міста знищено, тисячі його мешканців убито. Харків, Херсон, передмістя Києва – Буча, Ірпінь, Гостомель – знищені, мирні люди навмисне вбиті.

Це геноцид українського народу і це дуже сумно. Це реальність, а не сон. Це не фейкові новини, а гірка реальність, поточна ситуація в Україні. І Україна – це лише початок. Як оголосила їхня пропаганда, вони рухатимуться далі і продовжуватимуть. Тому, говорячи про підтримку, надзвичайно важливо зупинити цю війну та агресора тут і зараз", – сказав Кличко в інтерв’ю Гарету Девісу.

Нагадаємо, що війна в Україні триває вже понад місяць. Російські війська руйнують будинки, міста та села, вбивають мирне населення. ЗСУ роблять усе можливе, щоб якомога швидше припинити цю безглузду війну, розпочату путінським режимом.