УКР РУС

Менеджер Ф’юрі зробив категоричну заяву про реванш Тайсона з Усиком: "Впевнений, що він переможе"

22 липня 2024 , 17:00 / Читать на русском

Спенсер Браун, менеджер колишнього чемпіона у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі розповів про те, кого його підопічний підтримає в бою між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа.

"Я думаю, що він хороший друг Даніеля Дюбуа і, очевидно, він з тієї ж промоутерської компанієї. Але я думаю, що Тайсон просто хоче побачити хороший бій. Кого він підтримає? Ймовірно, Даніеля Дюбуа.

"Обидва бійці мають шанс стати кращими": екс-чемпіон світу зробив прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Вважаю, що нам спочатку потрібно вирішити свої справи. Поєдинок з переможцем цього бою не відбудеться, якщо Тайсон не виграє наступний бій. Тож йому необхідно перемогти Усика. Будуть зміни, але не в менеджменті чи його команді, будуть деякі інші речі, на які він зверне увагу під час тренувань.

Зважаючи на те, яким близьким був бій минулого разу, все могло скластись в будь-яку сторону. Хтось скаже, що Усик був на три раунди попереду, хтось ні, це ваша думка про бокс – тому ми його і любимо. Але Тайсон повернеться. Він запалюватиме, і ми побачимо нового, кращого, вдосконаленого Ф’юрі.

У його віці я не знаю, наскільки ви можете стати кращим, але бій між ними був дуже, дуже близьким, тому давайте повернемося до нашого британця, і я впевнений, що він переможе, і тоді ми поговоримо про наступний етап", – сказав Браун в інтерв’ю Sky Sports.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.

21 вересня Ентоні Джошуа побореться за титул IBF у поєдинку проти Даніеля Дюбуа. Чемпіонський поєдинок відбудеться у Лондоні на Вемблі.