УКР РУС

Екс-чемпіон світу вражений мужністю українських боксерів під час війни в Україні

9 березня 2022 , 21:05 / Читать на русском

Ентоні Кролла прокоментував те, що брати Клички, Олександр Усик та Василь Ломаченко захищають Україну від російських окупантів.

"Для цього потрібно багато мужності. Ви подивіться на Ломаченка, Усика та братів Кличків, вони досягли успіху в боксі і, ймовірно, змогли б жити в будь-якій країні світу, ні в чому собі не відмовляючи.

Промоутер непереможного англійця підтримав Усика та зробив гучну заяву

Те, що вони вирішили залишитися, показує справжню мужність. Хлопці поставили свою країну понад усе. Ми всі можемо тільки цим захоплюватися.

Ми бачили багато жахливих кадрів з України, але одним із позитивних моментів стало те, що Ломаченко, Усик та інші спортсмени поставили свою країну на перше місце. Я не думаю, що ми можемо побачити щось патріотичніше, ніж їхній вчинок.

Я бажаю всім бути в безпеці, я захоплююся хлопцем, який був на межі того, щоб знову виборювати титул абсолютного чемпіона світу, але вибрав інший шлях. Ми можемо лише захоплюватися цим", – цитує Кролла Metro.

Нагадаємо, що війна в Україні триває вже 14-й день. Російські війська руйнують будинки, міста та села, вбивають мирне населення. ЗСУ роблять усе можливе, щоб якомога швидше припинити цю безглузду війну, розпочату путінським режимом.