УКР РУС

Красюк: Дружина Усика кричала "вибити все лайно" з Дюбуа після удару нижче пояса

27 лютого 2024 , 19:53 / Читать на русском

Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, пригадав скандальний удар нижче пояса українському чемпіонові від Даніеля Дюбуа.

"Удар нижче пояса стався в мене на очах. Мені подобається, як Олександр пояснює це. Коли ти не можеш виграти за правилами, ти починаєш придумувати, як грати правилами.

Ломаченко чи Усик: екс-чемпіон світу обрав технічнішого з-поміж українців та зізнався у ненависті до нього

Що стосується Даніеля, то це був удар нижче пояса, і в нас є кілька експертів, які уважно дивилися бій. Ми нарахували 20 ударів нижче пояса за весь бій.

Усе може трапитися. Припустимо, рефері стояв під іншим кутом і не бачив удару нижче пояса, а потім почав відлік, що б сталося? Усі говорили, що Усик не встане, але звідки ви це знаєте?

Він воїн і, безумовно, знайшов би в собі сили і встав би, долаючи біль, але причина, через яку він опинився на підлозі, в тому, що рефері сказав, що це був удар нижче пояса. За правилами, якщо бійцю завдали удару нижче пояса – навмисного чи ненавмисного – рефері може дати до п'яти хвилин.

Дружина Усика кричала Олександру після цього: "Вибий із Дюбуа все лайно".

Чому Усик відпочивав менше, ніж треба? Він зробив це, бо бачив, що його суперник теж відпочиває. Усик відновився, повернувся і нокаутував суперника", – сказав Красюк talkSPORT.