УКР РУС

Ломаченко чи Усик: екс-чемпіон світу обрав технічнішого з-поміж українців та зізнався у ненависті до нього

27 лютого 2024 , 08:30 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу відверто порівняв Олександра Усика і Василя Ломаченка.

"У технічному плані Ломаченко був неймовірним. Здається, що більшу частину своєї кар'єри він був фізично меншим за своїх суперників.

Українська легенда боксу збиває шахеди у Теробороні: "Ломаченко – персона нон грата"

Так, ми вирушили до Марокко на чемпіонат світу серед молоді до 19 років. Нас усіх побили, щиро кажучи. Нас пограбували, і це був важкий час. З Куби приїхало шість бійців, і вони були найкращими у світі. Вони здобули п'ять золотих медалей та одну срібну. Той, хто програв у фіналі, програв Ломаченку.

Василь бився у стійці шульги у всіх попередніх боях, а потім у фіналі перейшов у ліву стійку. Він був талановитим, але я також вважаю, що він правильно тренувався знову і знову. Я трохи ненавидів Ломаченка. Я вважав, що він не такий хороший. Коли я дивився його бої в записі, я думав: Він дійсно хороший, але він у вазі мухи, і мені все одно.

Усик більший, але я думаю, що Ломаченко  один із найкращих бійців у плані техніки на цей момент", – сказав колишній чемпіон світу в ефірі  авторського подкасту George Groves Boxing Club.

Нагадаємо, 12 травня Ломаченко зійдеться в рингу з Джоджем Камбососом на RAC Arena у австралійському Перті. На кону стоятиме повноцінний пасок чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.