УКР РУС

"Я б його зупинив": Леннокс Льюїс зізнався, як би боксував з Усиком та дав пораду Ф'юрі

29 листопада 2023 , 11:06 / Читать на русском

Британський оглядач боксу Гарет Девіс розповів про діалог з наразі абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Ленноксом Льюїсом.

"Я запитав у Леннокса Льюїса: "Що б ти зробив з Усиком?". А він відповів: "Ти жартуєш? Я б кинувся на нього, побив і зупинив". Саме так, на його думку, Тайсон Ф'юрі має вчинити з Олександром Усиком – бути агресивним.

Усик – Ф'юрі: член Зали слави зробив прогноз на бій, назвавши українця сміттям

Не потрібно працювати другим номером. Будь агресивним, візьми його на мушку. Ми бачили робочий план, як агресивний стиль добре працює проти Усика в надважкій вазі. Потрібно стежити за кутами атак його лівої руки, за допомогою якої він проводить контратаки", – сказав Девіс для Boxing King Media

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі зійдуться в рингу 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді. На кону вперше в історії стоятимуть 4 головні титули в надважкій вазі. Британець у жовтні переміг екс-зірку UFC Френсіса Нганну роздільним рішенням суддів. Зазначалося, що Ф'юрі отримав два розсічення у тому бою.  

Натомість Олександр Усик провів свій крайній поєдинок у серпні цього року. У Вроцлаві українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули.