УКР РУС

Ломаченко – Камбосос: чемпіон WBC зробив прогноз на бій, пригадавши дуель українця з Хейні

29 листопада 2023 , 09:50 / Читать на русском

Чемпіон WBC у першій напівсередній вазі Реджис Прогрейс (29-1, 24 КО) висловився щодо можливого поєдинку Василя Ломаченка з Джорджем Камбососом.

"Думаю, що Лома поб’є його. Я думаю, стилістично він здатен побити його легко. Камбосос – хороший боєць, але Лома зараз… Я все ще віддаю перемогу Ломаченку. Люди говорять про вік і подібне, але для мене Лома виглядав добре проти Девіна. Виграв він тоді чи ні – я не можу сказати. Спочатку я думав, що Лома зробив достатньо для перемоги. Люди називали це пограбуванням.

Ломаченко – Камбосос: австралієць оголосив, що близький до бою з українським екс-чемпіоном світу

Я дивився цей бій у клубі, в Новому Орлеані, і всі в клубі кричали: "Девін програв! Бокс куплений!" Але вони не розуміються в боксі. Якщо переглянути бій… Я вважаю, Девін був чемпіоном. Чи зробив Лома достатньо, щоб забрати чемпіонство? Напевно ні. Якби Лома і Девін билися без поясів, якби Девін не був чемпіоном, тоді, можливо, можна було б надати перевагу Ломаченку.

Але Девін був чемпіоном. Лома не відібрав чемпіонство. Просто не можна віддати йому це. Але щодо поєдинку Ломаченка та Камбососа – я прямо зараз даю перевагу Ломаченку", – сказав Прогрейс у коментарі для Little Giant Boxing

Нагадаємо, що Лома та Камбосос можуть зустрітися в Австралії. Можлива дата поєдинку – 14 квітня.