УКР РУС

Чісора підказав Ф'юрі рецепт перемоги над Усиком: "Дюбуа мене не послухав"

24 листопада 2023 , 12:22 / Читать на русском

Зірковий ветеран надважкої ваги Дерек Чісора впевнений, що знайшов слабину чемпіона світу Олександра Усика.

"У бою Ф'юрі – Усик я б поставив на перемогу Тайсона. Але якщо це буде той же Ф'юрі, який боксував з Нганну, то я не думаю, що він переможе.

Тренер Ф'юрі – про інтелект британця: "Він розкусить Усика"

Знаєте, коли ви боксуєте в Саудівській Аравії, вам обов'язково треба бути на всіх заходах: вечерях, зустрічах, пресконференціях. Доводиться мати справу з безліччю чинників, які відвертають увагу. У день бою вас все одно покличуть пообідати з шейхами. Виходить, що ви будете по-справжньому належати собі лише під час виходу на ринг. Якщо відмовити і проявити свій характер, то вас звинуватять у неповазі до місцевої культури.

Взагалі, думаю, що я показав усім, як потрібно битися з Усиком. Хоча люди вважали за краще не користуватися цим. Будьте у формі та використовуйте перевагу в габаритах. Я сказав про це Даніелю Дюбуа, але він мене не послухав.

Коли ти б'єшся з Усиком у ринзі й він починає рухати руками вгору і вниз, а ти починаєш рухатися разом із ним, у тебе проблеми. Що вам потрібно зробити – це просто вдарити його, коли він смикає руками. Він дуже хороший, приголомшливий боєць. І якщо ти дозволиш йому бути цим самим приголомшливим бійцем, він тебе переб'є", – наводить слова Чісори Boxing Scene.