УКР РУС

У команді Ломаченка пояснили, чому українець заслуговує боксувати з Камбососом більше, ніж конкуренти

13 лютого 2022 , 19:28 / Читать на русском

Катмен українця Расс Анбер висловився щодо майбутнього поєдинку українського боксера Василя Ломаченка.

"За свої досягнення, за свій внесок у світовий бокс Ломаченко, безумовно, заслуговує на можливість повернути титули. Він заслуговує на це більше, ніж будь-який інший боксер.

"Вася його зітре на порох": Берінчик спрогнозував результат бою Ломаченко – Камбосос

Якщо Камбосос поб'ється з Девіном Хейні, це буде дійсно проблематично. Титули об'єднані, тому Ломаченку, можливо, доведеться знову збирати пояси один за одним, як він це робив вперше. Він не мав такої розкоші, як бій з об'єднаним чемпіоном. Василеві довелося самому збирати усі титули.

Боксерський світ заслуговує на поєдинок Ломаченко – Джордж Камбосос в Австралії. Якби я був австралійським уболівальником і хотів би побачити Ломаченка, то, швидше за все, подивився б його поєдинок із Камбососом, а не з кимось іншим", – сказав Анбер Calling Russ Anber.

Додамо, раніше промоутер Камбососа (20-0, 10 КО) Лу Ді Белла повідомив, що Хейні відхилив пропозицію щодо поєдинку, оскільки вважає, що запропонована сума є образливою. Тепер шанси Ломаченка (16-2, 10 КО) на бій із Камбососом значно зросли. Команда українця вже зробила пропозицію австрійцю.