УКР РУС

"Великий малюк" кинув виклик Ф'юрі та погрожує нокаутом: "Тайсон – мій хлопчик"

19 червня 2023 , 17:08 / Читать на русском

Американський надважковаговик Джаррелл Міллер (26-0-1, 22 KO) хоче провести бій з чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

"Я буду битися з Ф'юрі прямо зараз. Тайсон – мій хлопчик. Я найбільше базікало, якщо ти мені не подобаєшся, то я скажу про це, але Тайсон мені подобається.

Промоутер Джошуа: Думаю, люди наїлися коментарів Ф'юрі, Усик пурхатиме в бою з ним

Він один з найвидатніших надважковаговиків на цю мить, і крапка. Він один із моїх найулюбленіших боксерів, окрім мене самого. У мене немає нічого, крім любові до нього та його сім’ї, він щирий джентельмен, але коли справа доходить до боксу, я збираюся нокаутувати його.

Між мною і Тайсоном немає нічого, крім любові та поваги, але він шукає чудового суперника – я тут. Я один із найкращих і непереможений. Будемо сподіватися, що він прийме мій виклик, він знає, що це великий ризик, тому гроші мають бути правильними. Я хочу отримати великі гроші за цей бій", – сказав Міллер Boxing Social

Свій останній поєдинок Ф'юрі провів у грудні минулого року, вигравши технічним нокаутом у Дерека Чісори. Нагадаємо, раніше він намагався влаштувати бій з Олександром Усиком. Однак перемовини про бій за титул абсолютного чемпіона зірвалися. Очікується, що сторони знову спробують організувати мегабій в грудні цього року в Саудівській Аравії. 

Наразі Тайсон Ф'юрі шукає суперника для наступного бою.