УКР РУС

Стерненко потролив Ломаченка: "Не плач, тобі допоможуть ФСБшники в рясах"

21 травня 2023 , 10:36 / Читать на русском

Відомий громадський активіст Сергій Стерненко відреагував на поразку Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) від Девіна Хейні (30-0, 15 КО).

Нагадаємо, Ломаченко не зміг відібрати паски WBA, WBO, IBF та WBC в легкій вазі у Девіна Хейні. Судді одноголосно віддали перемогу американцеві. 

Ломаченко розплакався за лаштунками після втрати шансу стати абсолютним чемпіоном світу – відео

Український боксер на рингу на свою поразку відреагував стримано. Однак за лаштунками розридався – він виглядав розчавленим. На ситуацію відреагував Сергій Стерненко.

"Вася, не плач. Тобі допоможуть ФСБшники у рясах, яких ти захищаєш. Тебе врятують "вєжлівиє люді у Криму", яких ти постиш. Ти з поразкою один народ, а програв бій тому, що ти нічого не можеш зробити і ні на що не можеш вплинути", – написав громадський активіст у Twitter. Таким чином Стерненко натякнув на висловлювання Ломаченка про те, що на хід війни в Україні може вплинути тільки Бог, а не люди. Також Василь досі не назвав росію агресором. І до того ж є палким адептом московського патріархату в Україні.

Раніше Стерненко запитував, чому Ломаченко може досі безперешкодно виїжджати за кордон, якщо не підтримує Батьківщину у війні за виживання.