УКР РУС

Джошуа – Франклін: прогноз букмекерів на повернення жертви Усика в ринг

28 березня 2023 , 19:26 / Читать на русском

Ентоні Джошуа вийде у ринг вперше після поразок Олександру Усику. "Спорт 24" ділиться прогнозом букмекерів на найближчий бій іменитого британця.

Поєдинок Ентоні Джошуа (24-3, 22КО) проти Джермейна Франкліна (21-1, 41КО) відбудеться вже 1 квітня у Лондоні.

Майбутній суперник британського екс-чемпіона світу Джермейн Франклін виграв 20 поспіль поєдинків на професійному ринзі, однак, у листопаді 2022 року зазнав першої поразки. У суперечливому поєдинку Франклін рішенням більшості суддів поступився Ділліану Вайту.

Джошуа востаннє бився у серпні 2022-го, коли в Саудівській Аравії поступився розділеним рішенням суддів Олександру Усику. Це була друга зустріч боксерів, а першу теж виграв українець – в Лондоні у 2021-му.

"Хочу нокаутувати його дупу": наступний суперник Джошуа зробив гучну заяву перед боєм

Надійний букмекер FAVBET не сумнівається, що Джошуа вдасться повернутися на переможний шлях. Ймовірність тріумфу Ентоні оцінюють мізерним коефіцієнтом 1,10. Перемога Франкліна стане справжньою сенсацією – 9,0. Нічию вважають майже неймовірним підсумком – 31,0.

Крім того, фахівці переконані, що поєдинок завершиться достроково, коефіцієнт на це – 1,22. На те, що бій триватиме 12 раундів – 4,0.

Найімовірнішим вважають нокаут у виконанні Джошуа в 6-му чи 7-му раундах, що оцінили балом 9,5.