УКР РУС

Ломаченко опублікував відео митрополита, який звинуватив Україну у війні проти Бога – підписники просять втрутитися СБУ

31 грудня 2022 , 20:07 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко, відомий своїми симпатіями до московського патріархату, потрапив у черговий скандал.

"Лома" виклав у Instagram відео проповіді митрополита УПЦ московського патріархату Лонгіна, де той говорить, що Україна почала війну проти Бога та Церкви.

Свіжий зашквар від Ломаченка: фото з митрополитом московського патріархату і заклики до смирення

"У нас з'явилася можливість показати, наскільки ми вірні Отцеві нашому небесному та Матері нашій церкві, чи справжні ми православні, і чи віримо взагалі по-справжньому в Бога, наскільки ми віддані Йому. Як то кажуть, друзі пізнаються в біді, та й сьогодні справжній православний проявить себе саме в найважчу хвилину для нашої церкви. Нам сьогодні дана прекрасна можливість довести, чи гідні ми вічного життя в Царстві Божому. Всім мир", – йдеться у промові митрополита.

Підписників страшенно обурила ця публікація боксера. Дехто у коментарях написав, що Службі безпеки України давно пора навідатися до спортсмена.

Нагадаємо, нещодавно Ломаченко виклав спільне фото з митрополитом Запорізьким і Мелітопольським УПЦ московського патріархату Лукою, проти якого ввела санкції РНБО.