УКР РУС

Усик – Джошуа: Саудівська Аравія заплатила шалену суму за прийом бою – відомо, скільки заробить українець

21 червня 2022 , 17:17 / Читать на русском

Український чемпіон світу з боксу Олександр Усик, схоже, отримає найсоліднішу суму в кар'єрі за реванш з Ентоні Джошуа.

Уже 20 серпня світ побачить довгоочікуваний реванш Усик – Джошуа. Сам поєдинок відбудеться у місті Джидда у Саудівській Аравії.

Джошуа надіслав Усику коротке послання перед реваншем

Аравійці заплатили за право приймати грандіозне шоу вражаючу суму, а саме 80 мільйонів доларів, повідомляє Daily Star Sport. За інформацією джерела, більшу частину з цих коштів Усик та Джошуа розділять навпіл. Однак точна сума наразі не називається. Варто також враховувати витрати команд боксерів на бої в андеркарті та підготовку до самого поєдинку.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.

Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Додамо, що Усик та Джошуа ще отримають відсоток від продажу прав на телетрансляцію шоу та реалізації рекламних контрактів. Тому, український боксер повинен заробити не менше 30 мільйонів доларів до сплати податків та інших витрат. 

Нагадаємо, Усик повідомляв, що отримав "чистими" два мільйони доларів за перший бій з Ентоні Джошуа. Тоді наш боксер переміг британця одноголосним рішенням суддів та відібрав у нього всі чемпіонські титули.