УКР РУС

"Сподіваюсь, переможець бою Усик – Джошуа вийде на ринг із Ф'юрі", – легенда боксу

27 квітня 2022 , 18:53 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу Леннокс Льюїс очікує повернення Тайсона Ф'юрі в ринг після реваншу Олександра Усика з Ентоні Джошуа.

"Черговий чудовий бій від Ф'юрі, який показав, чому він – номер один у надважкій вазі. Він заповнив Вемблі 94-ма тисячами глядачів та довів, що має велику привабливість у британської аудиторії. Бачити, як Ф'юрі перетворюється на найкращого важковаговика у світі – це чудово.

Промоутер Ф'юрі оцінив бій підопічного з Усиком та Джошуа – шалена сума

Особисто я навчився ніколи не ставити проти нього і пишаюся його досягненнями та відданістю собі та своїй справі. Коли Джошуа та Деонтей Вайлдер мали можливість написати історію, цього не сталося. Ф'юрі – в одному поєдинку від звання абсолютного чемпіона, Усик і Джошуа – у двох-трьох. На цьому бою я наполягав багато років. 

Сподіваюся, всі розберуться і переможець бою Усик – Джошуа вийде на ринг із Ф'юрі, щоб нагородити першого абсолютного чемпіона після мене. Я дуже довго тримав місце абсолютного чемпіона теплим", – сказав Ленокс Льюїс Boxing Scene

Нагадаємо, що реванш Усика з Джошуа відбудеться уже влітку 2022-го. Після цього поєдинку Ф'юрі, який оголосив про завершення кар'єри, може вийти на ринг проти переможця.