УКР РУС

Знову рекорд: Магучіх перемогла на турнірі у Норвегії

3 лютого 2023 , 14:15 / Читать на русском

Українська спортсменка вдало стартувала у новому році. Ярослава Магучіх тріумфувала вже на третьому турнірі поспіль та не збирається скидати оберти.

Ярославі Магучіх вдалося підкорити чергову вершину. Цього разу титулована українська спортсменка зуміла зійти на п'єдестал турніру імені Карстена Варгольма, куди вона була запрошена вже вдруге. 

"Це країна-агресор": Магучіх – про можливе повернення росіян у спорт

Ярослава розпочала стрибки з висоти 1.85, після чого замовляла підняття планки. Взяти висоту 1.99 та оновити власний рекорд турніру на 3 сантиметри уродженці Дніпра вдалося з другої спроби. Магучіх намагалася підкорити планку у 2.03, але успіху не мала.

"Це був чудовий турнір. У мене були персональні фани з України, дуже приємно бачити наших людей тут. Так, я перемогла, це новий рекорд турніру. Три роки тому я тут стрибнула на 1.96 м, наступного разу буде вище", – цитує Магучіх Суспільне. 

Зазначимо, раніше Магучіх вдалося перемогти на турнірах у Львові та Коттбусі. На змаганнях у Норвегії також виступала 16-річна Марина Ковтунова, яка лише нещодавно дебютувала на міжнародному рівні. 

Анастасія Боднар