18 травня 2022 року. Севілья, стадіон Рамон Санчес Пісхуан. Фінал Ліги Європи. Айнтрахт у серії пенальті перемагає Рейнджерс і здобуває трофей. А з ним ще й перепустку до Ліги чемпіонів.

Головний герой – ну звісно, що голкіпер, який виграв лотерею. Кевін Трапп. Він парирував удар зіркового Аарона Ремзі з 11-метрової позначки і приніс перемогу Айнтрахту.

Після фінального свистка голкіпер побіг до трибун і палко, пристрасно поцілував свою найважливішу фанатку – дружину Ізабель Гулар. Це головне фото усього розіграшу Ліги Європи.

Одна пара – відразу дві зірки. І головною тут є саме дружина. Ну, бо Кевін, хоч і формально екс-голкіпер ПСЖ й чинний страж воріт збірної Німеччини, але і в Парижі, і в Бундестім він – дублер.

А от Ізабель… Вона звикла до основних ролей. На відміну від Траппа, кар’єра Гулар ніколи не падала вниз. Ось уже майже 25 років (!!!) вона працює топ-моделлю. У 14 років ефектну дівчину побачили агенти, її запросили на кастинг і понеслося!

Існує байка, що популярності красуні посприяв конфуз. Начебто на якомусь з ранніх дефіле з її грудей злетів топ. Ізабель залишилася напівоголеною. Це, власне, і виокремило її серед інших моделей.

Уже в 22 роки Гулар стала янголом Victoria’s Secret. Вона співпрацює з Channel, Valentino, знімається для журналів Vogue, Esquire, GQ.

Одним словом, Ізабель сама стала брендом. Непогано, як для дівчини з багатодітної сім’ї, яку в школі обзивали "жирафою" через високий зріст.

А ще сексапільна бразилійка спробувала себе у великому кіно. Вийшло досить успішно. У 2006 році вона втілила епізодичну роль в дуже популярному гумористичному серіалі "Два з половиною чоловіки". Ізабель зіграла розкішну красуню… Тобто, саму себе – вживатись у роль не довелося. Але це була лише проба пера.

У 2017 році Гулар ділила знімальний майданчик з такими зірками Голлівуду, як Дуейн "Скеля" Джонсон, Александра Даддаріо, Зак Ефрон та ще безліч інших.

Вони перетнулися на зйомках популярного фільму "Рятувальники Малібу". Ізабель зіграла роль Ембер. Це от саме її "Скеля" Джонсон витягує з палаючої яхти, мужньо бере на руки і… брутально скидає у воду.

Гулар – не просто відома чи зіркова модель. Вона ікона цього бізнесу. Безумовно, головна зірка в сімейному гнізді Траппів. І тріумф у Лізі Європи навіть не наблизив чоловіка до висот, на яких перебуває дружина. Хоча Кевін, звісно, теж статусний, класний футболіст. Інших в таборі збірної Німеччини не буває.

Пара почала зустрічатися у 2014 році. До Кевіна у дівчини були серйозні стосунки з бразильським бізнесменом, а потім з голлівудським актором Джошем Хендерсоном. Але у тих романах навіть до розмов про шлюб мова не доходила.

А от з Траппом – інша справа. Уже за кілька років Ізабель повідомила фанам:

Скоро я стану місіс Трапп. Коли зустрічаєш того, хто змінює твоє життя у всіх його сенсах, ти впевнений, що це саме та людина, яка тобі потрібна.

Кевіна та Ізабель світові ЗМІ миттєво назвали найсексуальнішою футбольною парою. Папараці буквально чатують, аби зробити бодай кілька фото пари з пляжу. А ті, схоже, й не проти. Адже таких світлин в мережі вистачає.

А ще Гулар абсолютно точно муза і найбільша фанатка Траппа. У перемогах чоловіка вона має власний меркантильний інтерес:

Ми з Кевіном кохаємося досить часто – чотири або п'ять разів на тиждень. Але коли його команда програє у важливому матчі, у нас може не бути сексу, навіть якщо я чепурюся і одягаю свою найкращу спідню білизну. Що відбувається, коли команда виграє? Ми не спимо всю ніч!

Ізабель на 6 років старша за Кевіна. У неї ледь не втричі більше підписників в Instagram і, м’яко кажучи, не менше здобутків на подіумах, ніж у чоловіка на полі.

Гулар і Трапп - це геть не стандартна сім’я футболіста і моделі. Вони красиві, звабливі і закохані. При цьому, незалежні та успішні.

Ідеальні аргументи для того, щоб назвати Ізабель та Кевіна найсексуальнішою парою світового футболу.

Інші героїні рубрики "Дружина футболіста"

Піке і Шакіра: культова пара розвалюється через зради – неймовірно красива історія кохання, яка скоро завершиться

Сексуальна актриса фільмів для дорослих, яку Ікарді відбив у друга та віддав їй усі свої гроші

Небезпечна каратистка, яка зробила Левандовскі найкращим бомбардиром світу і невтомно допомагає Україні