1:21. Фірмові чемпіонські танці від Сашка. Український богатир не стримує емоцій!

1:17 Усик підходить до Дюбуа, дорікаючи брудною роботою на рингу.

Дев'ятий раунд. Після нищівного прильоту в щелепу Дюбуа знову опиняється на підлозі, але цього разу підвестися вже не здатен! ЕФЕКТНА ДОСТРОКОВА ПЕРЕМОГА ОЛЕКСАНДРА УСИКА!!

Восьмий раунд. Вайлдер пророкував нокаут від Усика саме в цьому раунді. Однак наразі Сашко відправив "Динаміта" у нокдаун – "коліно" від Дюбуа.

Сьомий раунд. Кожна зупинка Дюбуа завершується дошкульним ударом зліва від українця. Усик притискає опонента до канатів. Наприкінці раунду Олександр вибухає серією влучних ударів.

Шостий раунд. Трибуни скандують "Усик". Після екватору український чемпіон продовжує вести в рахунку – 58:56.

П'ятий раунд. Жахливий брудний випад від Дюбуа. Британець, схоже, пробиває Усикові нижче пояса – Олександр осідає на канвас з виразом болю на обличчі та довго приходить до тями. Після того, як рефері відновив раунд, Дюбуа продовжив цілитись небезпечно низько. Скандальний епізод помітно додала Сашкові люті. Судді навіть довелося розбороняти суперників після гонгу.

Четвертий раунд. Експерти віддали раунд Усикові. Наразі українець лідирує, за підрахунками порталу Boxing Scene, – 39:37

Третій раунд. Дюбуа знову пропустив з лівої. Усик продовжує демонструвати блискучу роботу ніг.

Другий раунд. Усик смачно влучив "Динамітові" в голову. Дюбуа спробував атакувати знизу в щелепу, але безуспішно. Також Олександр апелював до рефері, мовляв, Даніель хотів пробити нижче пояса.

Перший раунд. Усик пробує промацати Дюбуа джебами. Британець намагався викинути аперкот, але невдало.

00:38. Епічна битва у Вроцлаві стартувала

00:33. На стадіоні лунає гімн України. Пробирає до мурах!

00:26. В рингу з'являється український король хевівейту! Стадіон шаленіє!

00:22. Усе готове до початку головного бою. Над ареною у Вроцлаві звучить спеціальне звернення Володимира Зеленського.

23:50. Що ж, українці відстрілялися в андеркарді з різними результатами. Митрофанов програв вперше у кар'єрі. Натомість Харциз і Берінчик красиво здобули видовищні перемоги.

23:05. А ось ексклюзивні кадри з роздягальні Усика.

23:00. Поки Усику тейпують п'ястуки, Артем Мілевський надсилає потужний меседж підтримки.

22:40. Ще один віп-гість вечора боксу у Вроцлаві. Екс-форвард збірної України Роман Зозуля – у коментаторській кабіні.

21:58. Чемпіонський коридор Олександра Усика. Батечко на базі!

21:55. Поміж тим проведемо проміжні підсумки андеркардів для України. Наразі маємо дві перемоги від Даніеля Лапіна та Василя Чеботара. А ось Федір Черкашин зазнав сенсаційної поразки...

21:40. Даніель Дюбуа вже в межах колізею. Зосереджений, як ніколи. Ну і музичний трек приємно тішить вухо українців :)

20:45. Поддержать украинского короля хевивейта прибыл экс-чемпион мира в трех весовых категориях Василий Ломаченко.

20:07. Тем временем Дюбуа угрожает создать сенсацию в бою с Усиком. "Я занимаюсь боксом большую часть своей жизни, поэтому аргументы по возрасту неуместны. У меня есть опыт, и я должен быть ветераном в этом бою. Я должен запугать Усика. Должен зайти в ринг и быть хулиганом. Хорошо встряхнуть его", – говорит. "Динамит".

19:30. Судя по Instagram волшебной Дарии Билодид, олимпийский призер по дзюдо сейчас находится во Вроцлаве. Спортивная звезда продемонстрировала образ, в котором, очевидно, планирует посетить какое-нибудь событие вечером. Может, отправится поддержать Усика?

19:20. Украинская легенда мирового бокса Владимир Кличко выразил поддержку Саше. "Сегодня вечером – только Украина".

18:50. В ходе боя благотворительный фонд Александра Усика хочет собрать 40 миллионов на кареты скорой помощи для ВСУ. Присоединиться к сбору можно на сайте usykfoundation.org или тут @usyk.foundation.

17:08. За день до бою Сашка навідала Ярослава Гресь, популярна блогерка та активістка. "Чисті м'язи. Відчуття, що обіймаєш скалу", – ділиться враженнями Ярослава.

усик

17:00. До речі, якщо ви не в курсі... Промоутер Френк Воррен впевнений, що переможець поєдинку між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа отримає нарешті довгоочікуваний бій із Тайсоном Ф'юрі.

16:50. Ось і Тоні Белью, екс-чемпіон світу та жертва Усика, ставить на українця. "Не думаю, що хтось у світі може побити його".

16:33. Надихаємось промороликом. До мурашок!

16:19. Аліна Шатернікова, найвідоміша українська боксерка та експерт рингу, заряджає на перемогу.

16:15. Традиційно перед таким резонансним поєдинком вистачає різноманітних прогнозів. Ось, зокрема, Алі Башир, знаменитий тренер, переконаний: "Усик відгамселив би Холіфілда – поб'є і Ф'юрі".

16:05. Друзі, привіт! Цей день настав. Для початку пропонуємо ознайомитися із суперником Усика, а також прогнозами на бій у грунтовному матеріалі Єгора Васюхна "Усик випробовує долю: як не влетіти Дюбуа нокаутом і затягнути у ринг Ф’юрі".