26-річна Дженнер – американська модель і член знаменитої родини Кардаш’ян. Саме участь в реаліті-шоу "Життя Кардаш’ян", що понад 10 років було дуже популярним у США, зробило її зіркою та дозволило стати однією з найоплачуваніших моделей планети.

кардашян
Родина Кардаш’ян-Дженнер

У 2015-му Кендал посіла другу сходинку у щорічному списку топ-100 найсексуальніших жінок планети від популярного журналу FHM.

Серед іншого, Дженнер виділяє особлива любов до зіркових баскетболістів. Девін Букер став далеко не першим гравцем НБА, з яким Кендал мала романтичні стосунки. З баскетбольних прихильників Дженнер можна скласти цілком пристойну команду.

Зародилася любов Кендал до високих хлопців, якщо вірити американським ЗМІ, заледве вона досягла повноліття – у 2014 році.

Тоді її помітили за вечерею з Чендлером Парсонсом, який якраз підписав 3-річний контракт на 46 млн доларів з Далласом. Проте кар’єра гравця після цього стрімко покотилася донизу, а Дженнер почала шукати цікавіші варіанти.

Модель все частіше помічали на матчах Лос-Анджелес Лейкерс. Особлива підтримка від Кендал діставалася тоді ще новачку каліфорнійців Д’Анджело Расселу. Проте невдовзі його обміняли у Брукліна, згодом захисник узагалі опинився в холодній та провінційній Міннесоті – зовсім не місце для елітних моделей.

Від’їздом Рассела з Міста Ангелів швиденько скористався його партнер по Лейкерс Джордан Кларксон. У мережі з’явилося відео його поцілунку з Кендал в нічному клубі, проте серйозних стосунків з цього не вийшло.

У 2017-му колекцію Дженнер поповнив перший справді зірковий баскетболіст – форвард Лос-Анджелес Кліпперс Блейк Гріффін. 206-сантиметровий гігант, втім, теж не задовольнив модель і пара розійшлася вже через кілька місяців, коли Блейку довелося переїхати в Детройт.

Від імені всієї НБА і половини реперів з чартів Billboard хочу подякувати вам за всі проблеми з батьківським вихованням, з яким зіштовхнулися ваші доньки, – недвозначно натякав Гріффін на доступність Кендал, звертаючись до її батька.

Татуся моделі, до слова, звуть… Кейтлін. Колись він був Брюсом і олімпійським чемпіоном з десятиборства, проте згодом вирішив змінити стать.

Заповнити порожнечу після розриву з Гріффіном Дженнер спробувала з форвардом Лейкерс Кайлом Кузьмою. Папараці помітили їх на яхті, проте обоє запевнили, що вони лише друзі.

У 2018 році Кендал врешті наважилася розширити горизонти і стала постійним гостем у Веллс Фарго Центр – домашній арені Філадельфії Сіксерс. Дженнер закрутила роман з Беном Сімонсом, чого їй досі не можуть пробачити фани клубу, нехай австралієць його вже й покинув.

Саме з початком стосунків із моделлю вболівальники пов’язали різкий спад у грі Сімонса, постійні травми та небажання працювати над собою. Згодом ще й з’явилися чутки про те, що Дженнер зраджує баскетболісту. Врешті пара таки порвала після майже двох років стосунків.

Кар’єра Бена догори після цього не пішла, а от Кендал знайшла собі успішнішого баскетболіста.

У 2020-му модель почала зустрічатися з Девіном Букером.

Це найбільш здорові та міцні стосунки в моєму житті. Не очікувала такого, але Девін дарує мені почуття впевненості та безпеки, – зізнавалася Дженнер.

Букер налагодив хороші стосунки з непростою родиною дівчини, і пара навіть разом відвідала весілля сестри Кендал, Кортні Кардаш’ян. Ще зовсім нещодавно Дженнер оригінально закликала вболівальників голосувати за Девіна на "Матч всіх зірок НБА", куди захисник таки поїхав, нехай і не в стартовому складі.

Та попри таку, здавалося, ідеалістичну картину в ніщо серйозніше стосунки пари не переросли. Влітку 2022-го вони розбіглися. За словами близьких людей у Девіна та Кендал були різні бачення майбутнього.

Тож, на момент написання цього матеріалу, дорога до… кгхм... серця Дженнер знову відкрита і вона готується зробити новий вибір.

Після початку стосунків з Букером один із користувачів соцмереж заявив, що гравці НБА "пустили її по колу". Проте Кендал відповіла більш ніж промовисто:

Поводяться так, ніби це не я вирішую, що робити з цією вагіною.

Інші тексти Спорт 24 про баскетбол

"Найкраща команда в історії": як Голден Стейт Ворріорс відродилися з попелу та стали чемпіонами НБА

"Мені аплодував Фідель Кастро": олімпійська чемпіонка-92 – про історичне золото України і вбитого чоловіка