Англійське видання GiveMeSport склало рейтинг з футболістів АПЛ, які найбільше розчарували своїми виступами в цьому сезоні. Туди потрапили одразу два українці.

Найбільшим розчаруванням назвали бразильського нападника Манчестер Юнайтед Антоні. Друге місце віддали його співвітчизнику і одноклубнику Каземіро, третє – Джеку Грілішу з Манчестер Сіті.

Потім у даному антирейтингу значиться ім'я Маркуса Решфорда з Манчестер Юнайтед, а "почесне" п'яте місце – у нашого Михайла Мудрика з Челсі.

"Маурісіо Почеттіно став тренером Челсі перед цим сезоном, і від Мудрика очікували великих звершень. Однак 23-річний футболіст проводить більше часу на лаві запасних, ніж на полі через його погані виступи. Його здатність приймати правильні рішення була поставлена під сумнів уболівальниками та експертами, тоді як його чотири забиті голи за сезон не є чимось позитивним", – так прокоментували потрапляння Мудрика у цей рейтинг.

Олександр Зінченко став розчаруванням №11.

"Нещодавно його витіснив зі складу Ківйор, оскільки він вважається більш надійним варіантом в обороні. У цьому сезоні слабкості українця проявилися більш явно. Тепер суперники роблять його мішенню в захисті Арсенала. Найкращим прикладом цього є легкість, з якою Мохамед Салах пройшов повз нього, щоб принести Ліверпулю нічию – 1:1".

Всього у списку 16 прізвищ. З повним списком можна ознайомитись за посиланням.