Серія А. 35-й тур.

Рома – Ювентус – 1:1

Голи: Лукаку, 15 – Бремер, 31.

Це був матч, у якому обидві команди боролися за путівку до Ліги чемпіонів. Юве у цьому плані було легше – його перевага над 6-м місцем, яке не дає права потрапити до ЛЧ становила 8 очок, і дуже малоймовірно, що за три матчі, які залишилися до фінішу, команда примудриться її розбазарити.

Рома до минулого тижня мала два шляхи до ЛЧ, але один з них вже майже закрив леверкузенський Байєр. Мало хто вірить, що після 0:2 на власному стадіоні, римляни зуміють взяти реванш на Бай-Арені.

Тому вихід лишився тільки один – пробиватися через національну першість. А тут конкуренція за 5-е місце серйозна. До зустрічі з Юве, Рома була якраз п'ятою, але в спину їй дихає Аталанта, яка має ще й гру у запасі.

Тому, сміливо можна сказати, що Ромі перемога була більш потрібна, ніж суперникам.

Господарі швиденько взялися за діло і вже на 15-й хвилині Лукаку у своєму стилі продавив оборону Ювентуса. Проте, ще до перерви "б'янконері" рахунок зрівняли. М'яч забив Бремер, але фактиктно гол зробив К'єза. Це він накрутив суперника на фланзі та зробив ідеальну передачу у штрафний, а бразильському захиснику треба було тільки підставити голову.

Другий тайм пройшов у досить нервовому протистянні. Рома ризикувала більше, досить авантюрно йшла вперед і розкривалася у захисті. Юве мав карати господарів за це, але дуже добре діяв у воротах голкіпер господарів Свілар.

Підсумкова нічия більше задовільнила Ювентус. У туринців 66 очок та 3-є місце у таблиці. Рома з 60-ма пунктами залишається 5-ю та продовжує змагатися з Аталантою за місце у ЛЧ.