АПЛ. 35-й тур

Евертон – Ярмолюк – 1:0

Гол: Гуйє, 60

Український захисник Евертона Віталій Миколенко не потрапив навіть у заявку. Нагадаємо, він ортимав травму в матчі з Ліверпулем після зіткнення з Дарвіном Нуньєсом. Натомість український хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк поєдинок розпочав на лаві запасних.

Найкращий шанс відкрити рахунок в середині першого тайму мали "бджоли". Матіас Єнсен завдавав удар з близької відстані, але в останню мить оборонець суперників заблокував цю спробу. Підопічні Шона Дайча до перерви награла лише на 0,10 очікуваних голів, команда Ярмолюка – 0,19. Жодному з клубів не вдалося відкрити рахунок.

Врешті на 60-й хвилині "іриски" вирвалися вперед. Гаррісон у межах штрафного прострелив на Брентфейта, той переадресував м'яч на Ідріссу Гуйє, а той не змарнував шансу – 1:0.

Єгор Ярмолюк з'явився на полі на 78-й хвилині, замінивши Норгорда. За відведений йому час українець 8 разів торкнувся м'яча, віддав 4 з 4 точних передач, виграв 1 єдиноборство, але 3 рази втратив володіння м'ячем.

Евертон зумів втримати перемогу і піднявся на 15-ту сходинку АПЛ (36 очок). Брентфорд розташувався одразу за ним (35 залікових балів).