Поєдинок відбудеться в суботу, 20 квітня. Півфінальну зустріч прийме найбільший стадіон Англії – Вемблі. Стартовий свисток пролунає о 19:15 за київським часом.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом гри вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу підопічних Пепа Гвардіоли в основний час становить 1,66. На звитягу команди Маурісіо Почеттіно – 5,20. Ціна нічиєї – 4,30.

Фахівці прогнозують результативний футбол. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюється коефіцієнтом 1,60, аналогічний тотал менше – 2.40.

Варто зазначити, "містяни" будуть вкрай мотивованими у боротьбі за титул. Гравці Ман Сіті намагатимуться реабілітуватися перед вболівальниками після вильоту з Ліги чемпіонів проти Реала. Натомість Челсі не програє вже вісім матчів поспіль, а в останній грі розгромили Евертон з рахунком 6:0.

Гвардіола ймовірно не зможе розраховувати на кількох провідних гравців – участь Ерлінга Холанда та Кевіна Де Брюйне залишається під питанням через пошкодження. В складі лондонців можуть не зіграти Рахім Стерлінг та Енцо Фернандес, які також мають проблеми зі здоров'ям.

До слова, обидві команди мають в своєму активі чималу кількість титулів Кубка Англії. "Сині" здобули мають вісім трофеїв, Ман Сіті має на одну нагороду менше, тому може вирівняти паритет.