Нещодавно футболіст отримав вирок через насильство над міс Люксембург-2020 Емілі Боланд. Гравця засудили до 18 місяців в'язниці умовно та зобов'язали виплатити штраф 1500 євро.

"Жерсона засудили? Не здивований. Ні, не чув. От від Вас дізнався. Він талановитий гравець, але не професіонал. Все, що можу про нього сказати. Десь його шкода, що так сталося, але... Це ж не вперше. Він там мав якісь проблеми зі своєю дівчиною-українкою. А цього разу, власне, що? Домашнє насильство? Не здивований, повторюсь.

Чи я сприяв тому, аби Жерсона відрахували з Динамо? Так. Попросив відправити в оренду керівництво Динамо я, бо як можна розраховувати на гравця, який не товаришує з дисципліною і не є професіоналом? Він же в будь-який момент може підставити", – поділився Михайличенко в коментарі Українському футболу.

Нагадаємо, Родрігес досі перебуває на контракті в київському клубі, хоча вже 6 разів вирушав у оренди. Зараз він захищає кольори братиславського Слована, а угода з Динамо діє до 30 червня 2025 року.