Вже на 5-й хвилині португальці могли повести в рахунку. Жоау Феліш пробив у кут, але Буну парирував його удар. Португалія діяла активніше, а марокканці зуміли заграти впевненіше вже наприкінці першого тайму.

Голкіпер гостей помилився на виході, а Ен-Несірі на 42-й вивів свою збірну вперед, пробивши головою вже у порожні ворота. Підопічні Сантуша могли зрівнювати через лічені хвилини, але м'яч влучив у поперечину.

Друга половина зустрічі видалась емоційною. На 57-й Ромен Саїсс зазнав ушкодження та поле покидав на ношах. Португальці майже весь тайм провели у штрафному суперника, намагаючись зрівняти, проте реалізація підвела.

Вже у компенсований арбітром час Валід Шеддіра отримав другу жовту картку за брутальний фол та залишив Марокко в меншості. До кінця зустрічі команди більше не забивали, а марокканці впевнено прямують у півфінал.

До слова, Роналду знову розпочав матч на лаві для запасних. Він з'явився на полі лише на 51 хвилині та провів 196-й матч за Португалію, а це рекорд серед гравців збірних.

Нагадаємо, Марокко зіграє у 1/2 фіналу ЧС-2022 з переможцем матчу Англія – Франція.