"Реальність така, що Тайсон Ф'юрі не хоче битися з Олександром Усиком у наступному поєдинку. Він хоче провести бій у березні, перш ніж вийти на поєдинок за абсолютного чемпіона – я цього не розумію.

Тепер він раптом захотів битися з Ділліаном Вайтом, а не з Усиком, тож на нас завтра чекають промоутерські торги.

Ф'юрі спочатку каже, що Джошуа боягуз, адже відмовляється від бою. А за хвилину каже, що він найгірший бізнесмен у світі, який втратив 90 млн доларів.

Гроші на столі, але тут справа не лише у грошах. Ентоні не цікаво просто взяти гроші та забути про поєдинок. Якщо для нього є можливість провести великий бій, в якому визначиться найкращий супертяж на планеті, тоді це більш привабливий варіант, ніж великі гроші.

Якщо він зустрінеться з Усиком у квітні чи травні, ви не зможете назвати його найкращим супертяжем у світі. Проте якщо він зустрінеться з тріумфатором бою Усик–Ф'юрі, тоді переможець стане номером один.", – розповів Хірн для BoxingScene.

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа відмовився від відступних у сумі 15 млн фунтів, які пропонували за те, щоб першим відбувся бій між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.