"В ідеалі я бився би з Усиком на Вемблі. Але мої промоутери Френк Воррен та Боб Арум зацікавилися Близьким Сходом. Тож ми чекаємо, коли надійде пропозиція.

У нас є можливість у найкоротший термін провести цей захід. Тому що Усика можуть змусити битися з його претендентами. Якщо наш бій не буде організовано раніше, то він не відбудеться взагалі.

Коли я дістануся до Усика, він буде розчавлений. Не думаю, що він досить великий та сильний, щоб витримати удари. Він – природний легковаговик. Коли ми обидва були молодшими і боксували у любителях, то Усик був у середній вазі. В той час я був хевівейтером та важив 110 кілограмів. Це виклик, але він буде тікати, як маленький бовдур, усю ніч. А я полюватиму за ним, і коли він потрапить мені в руки, то буде розчавлений", – зухвало заявив "Циганський король" в інтерв'ю для The Telegraph.

Нагадаємо, раніше Тайсон називав українського боксера бомжем, маленькою сосискою та кроликом, а себе – фермером. Також британець любить називати Усика занадто дрібним суперником для себе.