21 лютого 3-тя ракетка світу зуміла вийти до чвертьфіналу турніру в Дубаї, обігравши в 1/16 Кароліну Плішкову з Чехії – 2:6, 6:4, 6:3.

В одному з моментів поєдинку 19-річна американка не впоралась з емоціями і налетіла на суддю, вважаючи, що той прийняв хибне рішення. Тенісистка не погодилась з рішенням рефері, який зафіксував аут під час успішної подачі Гофф.

Коко підійшла до судді та почала стверджувати, що той занадто пізно повідомив про фол – після того, як Плішкова невдало прийняла подачу опонентки.

"Ти крикнув про це відразу після того, як вона вдарила! Так, це ти зробив! Коли вона вдарила, м'яч уже був у сітці, і ти це сказав.

Виклич супервайзера. Я не гратиму, поки ти не викличеш супервайзера. Я спитаю у неї правило. Ви не знаєте відповіді. Якщо я ставлю під сумнів правило, ви повинні зателефонувати керівнику. Це моє право. Зателефонуйте їй! Чи можете ви мене вислухати, не перебиваючи? Чи можете ви не перебити мене на дві секунди?

Ти будеш мені винен. Після матчу, коли ти подивишся відео, ти вибачишся", – сказала Гофф в емоційній промові, ледь стримуючи сльози.

У підсумку конфлікт з суддею не завадив Гофф пробитися до чвертьфіналу змагань. Нагадаємо, в січні американка виграла турнір WTA 250 у Окленді, обігравши в фіналі українку Еліну Світоліну.