"Результатами я задоволена. Не засмучена через поразку, все ж таки вважаю, що для мене це був відмінний турнір. Зазвичай на турнірах Grand Slam доводиться зіграти сім матчів, а я зіграла дев'ять матчів, тому дуже пишаюся собою.

Не дуже сумно через поразку, але дуже сумно через те, що мені не вистачило емоцій, фізичної підготовки та відновлення для сьогоднішнього матчу. Були деякі важливі моменти, коли мені довелося викласти трохи більше, ніж їй.

Після сьогоднішньої розминки я відчула невеликий біль, у мене болів живіт, м'яз, і в першому сеті після двох геймів я відчувала його. Зробила удар з правої сторони, і відчула, що в мене з'явилося дуже багато болю там. Отже, я витратила... Як би ви сказали, медичний час...

Стало трохи краще, але все одно я відчувала, десь глибоко всередині відчувала, що не зможу віддати все, тому що віддавати було особливо нічого.

У мене не було великої передсезонки, я грала в Андоррі та Анже. Тож для мене це було щось на зразок передсезонки, де потрібно було проводити офіційні матчі й таке інше.

Я задоволена результатом. Задоволена тим, що відчувала на корті. Мені справді сподобалося. Для мене було хорошим знаком те, що я знову потраплю до топ-30, бо протягом багатьох років я не могла повернутися навіть у топ-50 або топ-60.

Так що це приємний бонус, тому що тепер я нарешті можу зіграти в основній сітці турнірів Grand Slam, що дає мені можливість почуватися трохи свіжішою. Я відчувала, що можу справді добре зіграти на турнірах Grand Slam. Я не надто заглядатиму в майбутнє, але відчуваю, що одного разу зможу виграти мейджор", – цитує Даяну Ястремську ASAP text.